ریزنوشت های گاه و بی گاه دانشجوی بیدار

رزمنده
مشخصات بلاگ

وَ قُل رَّبّ‏ِ أَدْخِلْنىِ مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنىِ مخُْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَل لىّ‏ِ مِن لَّدُنکَ سُلْطَنًا نَّصِیرًا
شاید جنگ خاتمه یافته باشد اما مبارزه هرگز پایان نخواهد یافت/

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

بسم الله
پس از انجام مراسم رای اعتماد به وزرای پیشنهادی و مشخص شدن کابینه یازدهم چند نکته بیش از پیش خودنمایی می کند:
 1- فرار مجلس اصولگرا از اتهام عدم همکاری اقتصادی :
مجلس نهم با رای اعتماد کامل به تیم اقتصادی روحانی (اعم از عوامل فتنه و ...) خود را از عدم همکاری با دولت در رفع مشکلات اقتصادی مبرا کرد.
رای اعتماد مجلس به وزرای ناصالح نفت ، کار و جهاد که از عوامل توهم بعضی ها در فتنه 88 بودند و پرونده های فساد اداری و مالی بعضی از آنها هنوز مفتوح است جای بسی تامل دارد.
این مسئله را می توان بصورت خیلی خیلی خوشبینانه اقدام پیشگیرانه مجلس در رفع اتهام عدم تعامل با دولت در رفع موانع و مشکلات اقتصادی دانست. حتی اگر این اقدام را جدا از بحث همکاری با دولت، عدم توجه به فرمایش رهبری معظم انقلاب در مشخص کردن وظیفه مجلس یعنی رای اعتماد با وزرای صالح برداشت نمود.
اما قطعا فرضیات دیگری نیز مطرح است که تا مشخص شدن آنها نگارنده سکوت اختیار می کند.

2- همچنین اقدام قاطع مجلس در عدم رای اعتماد به وزرای علوم و آموزش و پرورش نیز جای بسی خوشحالی و تشکر را دارد. حتی اگر نجفی به قول لاریجانی با یک رای کمتر و ناپلونی افتاده باشد.
3- رای قاطع و بالا به طیب نیا وزیر اقتصاد در حالی که دو وزیر کشور و دفاع بدون مخالف از برنامه خود دفاع کرده بودند نیز جالب توجه بود.
4- نکته بسیار مهم دیگر اینکه هنر جمهوری اسلامی آنجایی بیشتر به چشم می آید که کسانی که در سال 88 نظام را متهم به تقلب کرده و به لبه پرتگاه برده بودند اکنون و در تریبون مجلس شورای همان نظام برای دفاع از خود فتنه را محکوم می کردند.
5- دفاع تاسف بار و عجیب «رضا عبداللهی» نماینده مردم ماهنشان که ۲۶ سال در مجلس و به ویژه در عرصه اقتصادی حضور دارد، باعث شرم شد. دراعلام دلایل موافقت با وزیر پیشنهادی نفت حرف‌های عجیبی درباره اختلاس و رشوه و توجه به حیف ها در 8 سال گذشته به جای توجه به میل ها در دوران زنگنه مطرح کرد. دانلود
6- شوخی های آقای رئیس هم که ... از "آقای علوی اینقدر ها هم بوسیدنی نیستن ... سلیقه هم خوب چیزیه" تا "عارفانه شد ... این نطق آقای ربیعی بیشتر شبیه نطق های ملا حسینقلی همدانی بود".... برای ادخال السرور دیگه...
7- دیر اومدنها و زود رفتن های آقای رئیس جمهور هم کمی توی ذوق می زد...
7- یه نماینده هم اون وسط هی با تبلت عکس اینور اونور میکرد و هی می خندید ...؟؟؟!!!


8- و نکته پایانی فضای مجلس بود که نیاز به توضیح بیشتر نیست . همه دیدند آنچه در این چهار روز اتفاق افتاد.
والسلام
والعاقبه للمتقین

+نکات پرس
+خبرنامه دانشجویان

  • رزمنده

بسم الله

بعد از عبور از مراسم های تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری یازدهم و بدست گرفتن زمام امور توسط دولتمردان یازدهم بازخوانی و توجه به این نکته که جناب آقای دکتر روحانی تاکید بسیاری بر روی اصلاحات اقتصادی در صد روز اول ریاست جمهوری داشتند و همخوانی این شعار انتخاباتی با شعار اعلام شده در سال 92 از سوی رهبر معظم انقلاب شاید دلیلی بر اقبال مردم به ایشان بر حضور در پست خطیر ریاست جمهوری باشد.

کلید تدبیر وامید 

اما پس از انتخابات و حضور دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب در محافل مختلف خبری و ... آن چیزی که همگان را متعجب کرد تغیر شعار انتخاباتی ایشان از "برنامه های ترمیمی اقتصادی در صد روز اول" به "در صد روز اول اعلام می کنیم که چه چیزی را تحویل گرفته ایم" و فراموش شدن مقوله حماسه سیاسی مد نظر رهبر معظم انقلاب بود. ایشان در دیدار با مسئولان نظام‌ در روز دوازدهم ماه مبارک رمضان امسال تاکید کردند"حماسهى اقتصادى هم جزو شعار امسال بوده. امیدواریم همچنان که حماسهى سیاسى انجام گرفت، حماسهى اقتصادى هم با همت مسئولین انجام بگیرد. "

به نظر نگارنده فارغ از بحث های سیاسی معمول در گروه های سیاسی مختلف رئیس جمهور محترم به جای اینکه صد روز اول دولت خود را صرف تخریب و سیاهنمایی دولت دهم نماید باید تلاش خود و مشاورانش را در این صد روز به تحقق شعار انتخاباتی اعلام شده در روزهای رقابت کرده و ازآن بالاتر به حماسه اقتصادی مد نظر رهبر انقلاب اندیشیده و عمل نماید.

+نکات پرس

  • رزمنده